Όσα πρέπει να γνωρίζετε

 

Σε μια προσπάθεια να διευρύνουμε τους ορίζοντες μας, να αναδείξουμε περισσότερα φυσικά τοπία της περιοχής μας και να προωθήσουμε την ορεινή ποδηλασία στην Ελλάδα, το 2021 αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε τέσσερα Camps σε τέσσερα διαφορετικά σημεία της περιοχής μας. Θεωρούμε ότι η ορεινή ποδηλασία δεν μπορεί να σταματήσει στο πάρκο ούτε να περιοριστεί σε αυτό. Το πάρκο είναι ο καθημερινός μας προορισμός, είναι το σημείο όπου προσφέρουμε τις προσωπικές μας εργασίες για την συμμόρφωση και την ανάδειξη του – παρόλα αυτά ο κόσμος πρέπει να γνωρίσει και τους υπόλοιπους αξιοθαύμαστους προορισμούς μας.

Περιτριγυριζόμαστε από βουνά και αυτό πρέπει να αναδειχθεί!

Επισκόπηση

 

Ένα Camp είναι γεμάτο εξερευνήσεις και δραστηριότητες για την προώθηση και την οικοδόμηση της ορεινής ποδηλασίας.

Τα περισσότερα Camps μας πραγματοποιούνται σαββατοκύριακο, με πρωινές συνεδρίες ανάπτυξης δεξιοτήτων, μεσημεριανό γεύμα, απογευματινές εκπαιδευτικές βόλτες και στη συνέχεια συντήρηση ποδηλάτων, ποτά, σνακ και ελεύθερη ώρα.

Οι συμμετέχοντες είναι κυρίως αναβάτες που έχουν ένα σχετικό επίπεδο πάνω στην ορεινή ποδηλασία. Ζητάμε από κάθε συμμετέχοντα να συμπληρώσει ένα ολοκληρωμένο ερωτηματολόγιο δεξιοτήτων πριν από το Camp και στη συνέχεια χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες για να προσαρμόσουμε τις συνεδρίες δεξιοτήτων και τις βόλτες μας έτσι ώστε όλα να ταιριάζουν στο επίπεδο όλων.

Δεν είσαστε σίγουροι ποιο είναι το επίπεδο σας; Αναζητείστε τον οδηγό μας (YourLevel) και βρείτε το επίπεδο σας που θα σας βοηθήσει να μην πέσετε έξω.

Εάν εστιάζετε σε ένα συγκεκριμένο Camp και επιθυμείτε να ανακαλύψετε νέες διαδρομές και εμπειρίες, να δημιουργήσετε νέες φίλιες και να περάσετε ένα υπέροχο διήμερο στο βουνό είναι μία υπέροχη ιδέα να διαβάσετε περισσότερα και να σιγουρευτείτε ότι ο χαρακτήρας κάποιου Camp ταιριάζει με τα ενδιαφέροντα και τα όνειρά σας.

Τέλος, όλα τα Camps περιλαμβάνουν γεύματα αποκατάστασης, μια ομαδική φωτογραφία, κλήρωση βραβείων και την ανταλλαγή πληροφοριών επικοινωνίας δημιουργώντας νέες σχέσεις, ώστε να μπορείτε να συνεχίσετε να μοιράζεστε μελλοντικά επιτεύγματα και βόλτες.

el