Φανταστείτε: Βρίσκεστε στη μέση του πουθενά, όπου συνήθως είναι ένα από τα πιο όμορφα σημεία στον χάρτη, γύρω σας όλα κάνουν την εμπειρία των διακοπών τόσο μοναδική: ορεινή ποδηλασία, απόκρημνα θεματικά κτίρια, απέραντα δάση οξιάς, απομακρυσμένες λίμνες και κάθε τι άλλο φυσικό που δεν βρίσκεται στο καθημερινό σας οπτικό πεδίο. Ύστερα κάθεστε με τους υπόλοιπους αναβάτες – φίλους σας ανάμεσα σε ένα τοπικό και απολύτως πραγματικά γευστικό φαγητό, παίρνετε μια κρύα μπύρα, αν θέλετε και κρασί, που αν μη τι άλλο φτιάχνεται εδώ, στον τόπο μας, παντού!

Και φυσικά, μόλις περάσατε μια φανταστική ημέρα με ποδήλατο.

To “Enjoyer Vacation” είναι ένα πολυήμερο Tour, φιλοξενώντας φανταστικά περιβαλλοντικά οικοσυστήματα και υπέροχα τοπία. Κατακτάμε το μοναδικό περιβάλλον του Γρανίτη, διασχίζουμε τα περίφημα μονοπάτια του, οδηγούμε σε βοσκοτόπια και τεραστία δάση, αιχμαλωτίζουμε με την ματιά μας τα νερά στην λίμνη Λευκογείων, και όλα αυτά με το ποδήλατο βουνού.

Θέλουμε να τα ζήσετε όλα αυτά μέσα σε τέσσερις (3) ημέρες και για να το πετύχουμε αυτό αλλά και για να νιώσετε εσείς καλύτερα, θα μετακομίσουμε σε έναν ακόμη εξαιρετικό παραδοσιακό ξενώνα ανακαλύπτοντας διαφορετικές πτυχές του ορεινού όγκου της Δράμας. Ο χρόνος των διακοπών σας είναι εξαιρετικά πολύτιμος και θέλουμε να είμαστε απολύτως σίγουροι ότι μπορούμε να αξιοποιήσουμε στο έπακρο αυτόν τον χρόνο – βρίσκοντας / επιλέγοντας την τέλεια περιπέτεια ορεινής ποδηλασίας για εσάς.

Leave a comment

el