Πρόγραμμα

Schedule 2021

 

Το 2021 προσφέρουμε Camps στο Τζαμί, Λιβαδερό, στο Δάσος Ελατιάς και στο χωριό Γρανίτης. Τέσσερα Camps είναι ειδικά διαμορφωμένα για επίπεδο αναβατών με σχετική εμπειρία πάνω στην ορεινή ποδηλασία και μια καλή φυσική κατάσταση. Όλα τα Camps διαθέτουν κορυφαία καθοδήγηση, προόδους τεχνικής βελτίωσης, ανακαλύψεις νέων σημείων και μια απίστευτα υποστηρικτική κοινότητα όπου θα ανταλλάξουμε εμπειρίες και απόψεις πάνω στην ορεινή ποδηλασία και την φύση. Κάθε τοποθεσία είναι ένας ξεχωριστός τόπος όπου θέλουμε να τον γνωρίσετε. Όπου κι αν ζείτε, ή οποιοδήποτε Camp θέλετε να επισκεφθείτε, ανυπομονούμε να σας γνωρίσουμε από κοντά.

Tzami Camp

Στο πρώτο μας Camp, πηγαίνουμε βόρεια. Iδρώνουμε στις ανηφόρες της ορεινής περιοχής του Μακρυπλαγίου και “ξεπλένουμε” τα μάτια μας με τα εμβληματικά τοπία που θα συναντήσουμε. Το Back to the trails αφορά ποδηλασία βουνού στα βόρεια του ορεινού τόξου της Δράμας.

Livadero Camp

Θα οδηγήσουμε κυρίως σε διαδρομές όπου οι οξιές θα είναι συνοδοιπόρος μας, ακλουθούμε ορειβατικά μονοπάτια του δικτύου E6, διασχίζουμε δασικούς δρόμους κάτω από τα πλατύφυλλα δέντρα της περιοχής και αφηνιάζουμε στα μονοπάτια της περιοχής με προορισμό προς το Τζαμί, Πλατανόρεμα και Δενδράκια.

Elatia Camp

Στο τρίτο Camp μας επισκεπτόμαστε το δάσος Ελατιάς – δυτική Ροδόπη, οδηγούμε στους κεντρικούς δασικούς δρόμους της περιοχής. Ανεβαίνουμε στην κορυφή Τσάκαλος με θέα όλα μας τα βουνά και σε απόσταση αναπνοής τα γειτονικά χωριά της Βουλγαρίας.

Granitis Camp

Σε αυτό το Camp, επιλέγουμε έναν τόπο μουσείο για την περιοχή μας. Επισκεπτόμαστε την ορεινή γη του Γρανίτη και οδηγούμε ανάμεσα στις οξιές. Σε ένα φανταστικό έδαφος θα εξερευνήσουμε την άγρια φύση, περιτριγυρισμένοι από την πυκνή καταπράσινη βλάστηση.