Τα δάση μας είναι ένας ιερός τόπος, ο τόπος όπου ζουν τα πνεύματα της φύσης. Είναι το μέρος όπου ότι χρειαζόμαστε είναι εκεί, από στιγμές ξεγνοιασιάς έως βρώσιμα αγαθά.

Το δάσος, μας προσφέρει γαλήνη, μας συνδέει με τα πνεύματα και με τη φύση, είναι το καλύτερο μέρος για να προβληματιστούμε και να ονειρευτούμε. Μας προστατεύει και μας τροφοδοτεί. Είναι σαν τον μεγαλύτερο αδερφό μας. Το δάσος, μας αποσυνδέει από έναν κόσμο ανισοτήτων, μια στιγμή στο δάσος, μας διδάσκει ποιοι είμαστε και ότι όλοι είμαστε ίσοι.

Το να περνάς μια γεμάτη μέρα στο δάσος είναι σαν να περνάς μια μέρα στον παράδεισο, όπου τίποτα δεν έχει περισσότερο σημασία από τον εαυτό μας και τη σύνδεσή μας με τη φύση. Μας διδάσκει ότι είμαστε σημαντικοί και ότι υπάρχουμε.

Χωρίς τα δάση μας, θα χάναμε τα δέντρα, τα φυτά και ζώα, θα χάναμε την πνευματική μας σύνδεση, θα χάναμε την ειρήνη, την προστασία μας, την ταυτότητά μας.

Το μήνυμα μας σε όλους εκείνους που δεν ζουν κοντά σε ένα δάσος είναι ότι υπάρχουν λαοί που εξαρτώνται από τα δάση και που συνυπάρχουν με τη φύση. Η τεχνολογία και η επιστημονική πρόοδος δεν είναι απαραίτητα για όλους, αν μη τι άλλο τα δάση είναι…και πιστεύουμε ότι από τα δάση μας, αναπνέει ολόκληρος ο πλανήτης λαμβάνοντας και εμείς το οξυγόνο για να ζήσουμε. Σας καλούμε να συμμετάσχετε στον συνεχή αγώνα μας, στην συνεχή φροντίδα και προστασία τους, για την υπεράσπιση των ζώων όπου κατοικούν εκεί, των πνευμόνων μας, των δασών μας! Μην αφήνεται απολύτως καμία βεβήλωση τους να πέσει κάτω!

Μιλήστε, ενδιαφερθείτε, φωνάξτε!

Leave a comment

el