Αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε ένα νέο σχέδιο διάνοιξης και καθαρισμού μονοπατιών, με ότι αυτό συνεπάγεται, πέρα από το πάρκο και να επεκτείνουμε την δραστηριότητα μας. Έχουμε ήδη ξεκινήσει τις εργασίες σε μία από τις τέσσερις περιοχές (Δενδράκια, Λιβαδερό, Τζαμί, Ταξιάρχες) ως όραμα να δημιουργήσουμε ένα μεγαλύτερο δίκτυο μονοπατιών που θα ενώνεται με το πάρκο. Συνοδοιπόρος μας σε αυτό το σχέδιο είναι για δεύτερη συνεχή χρόνια η εταιρεία Raycap χρηματοδοτώντας το έργο με ολόκληρο τον εξοπλισμό που απαιτείται.

 

Οι λόγοι για τους οποίους επεκτείνουμε τα σχέδια μας με περαιτέρω δυνατότητες μονοπατιών είναι οι εξής:

θεωρούμε ότι υπάρχουν τεράστιες δυνατότητες, ώστε να προβάλουμε τις τοποθεσίες αυτές.

• όσο περισσότερες επιλογές και μεγαλύτερα μονοπάτια έχουμε, τόσο πιο εύκολα είναι να προσαρμόσουμε την κατάλληλη διαδρομή και να προσελκύσουμε περισσότερους επισκέπτες.

• είναι μια απόλαυση για εμάς, να δοκιμάσουμε νέες δυνατότητες.

• είναι μεγάλο πλεονέκτημα η μεγαλύτερη γκάμα διαδρομών και μονοπατιών για την ευρύτερη κοινωνία.

0
TRAILS
0
K.M DESCENT
0
VIEWPOINTS

Tzami Trails

Dendrakia Trails

Livadero Trails

Taxiarches Trails

Παρατηρώντας τον μεγάλο ενθουσιασμό όλου του κόσμου και των αναβατών που μας επισκέπτονται, θέλουμε να μοιραστούμε και να προβάλουμε αυτά τα φυσικά, μαγευτικά μέρη, με τα περήφανα μονοπάτια τους, αυτά τα τοπία με τις τεράστιες δυνατότητες και απίστευτες εμπειρίες…δυνατότητες που θεωρούμε ότι ξεπερνούν την φαντασία για τις εικόνες που αποθηκεύει το μάτι και εμπειρίες που απαιτούν να ανακαλύψουν όλοι οι επισκέπτες, για την δημιουργία νέων φιλιών και σχέσεων μεταξύ ανθρώπων και με στόχο να δώσουμε το έναυσμα όλοι μας σε περισσότερους ανθρώπους για να απολαύσουν ξεχωριστές και ξέγνοιαστες στιγμές στην φύση που μέχρι πριν τους ήταν άγνωστες.
 
Είναι σημαντικό, να μην ξεχνάμε ότι κάθε επαφή αφήνει ένα ίχνος και το αποτύπωμά μας θα πρέπει να περιορίζεται στο ελάχιστο. Eίναι πολύ πιο εύκολο να αμαυρωθεί όλο αυτό, να εμφανιστούν λόγοι για να κλείσουν οι περιοχές αυτές και να αντιστραφούν τα χρόνια προόδου. Είμαστε οι φύλακες και διαχειριστές των μονοπατιών και της γης που τα περιβάλλουν, έχουμε τη δυνατότητα να μεταφέρουμε ένα καλό όνομα στην τοπική κοινωνία, στους ενδιαφερόμενους και να προσελκύσουμε περισσότερους χρήστες στον ορεινό όγκο της χώρας μας.
 
Τέλος να συμπληρώσουμε ότι μετά από την εστιασμένη εξερεύνηση και χαρτογράφηση μας, καταλήξαμε στην απόφαση να ασχοληθούμε με τις 4 παραπάνω περιοχές (βλέπετε τον χάρτη) που γνωρίζουμε καλύτερα και θεωρούμε ότι ταιριάζουν απόλυτα με τις ανάγκες.

Leave a comment

el