Τι να φέρω μαζι μου

 

Μερικά από τα πράγματα που θα σε βοηθήσουν να οργανώσεις προτού ξεκινήσεις για το επόμενο σου Camp. Η παρακάτω λίστα περιλαμβάνει ορισμένα must αντικείμενα που θα κάνουν ευκολότερο το σαββατοκύριακο σου.

Είδη ύπνου:

Τα βασικά πράγματα που θα χρειαστείς για την διανυκτέρευση σου στην φύση δεν είναι αλλά από την σκηνή, το υπόστρωμα και τον προσωπικό σου υπνόσακο. Επίσης για την καλύτερη σου άνεση προτείνουμε να έχεις και μία καρέκλα camping. (προαιρετικά τα προσωπικά σου σκεύη: πιρούνι, κουτάλι, μαχαίρι)

Είδη ένδυσης:

Οργάνωσε την ένδυση σου για όλες τις πιθανές καιρικές συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης της βροχής. Φέρε ένα επιπλέον σετ ρούχων εάν θέλεις να αλλάξεις μετά την πρώτη ημέρα.

Ενυδάτωση:

Βεβαιώσου ότι έχεις συμπεριλάβει ένα σημαντικό στοιχειό, το νερό. Μείνε ήσυχος, σε καμιά περίπτωση δεν πρόκειται τα μέρη όπου οργανώνουμε τα Camps να υπάρχει έλλειψη από βρύσες και πηγές.

Σνακ:

Προτίμησε να έχεις επιπλέον σνακ κατά την διάρκεια όπου θα βρισκόμαστε στο βουνό, παρακαλούμε να έχεις τον προσωπικό σου αριθμό φαγητού που επιθυμείς.

Διάφορα:

Σκέψου ότι ένα αντηλιακό, εντομοαπωθητικό και άλλα παρόμοια πράγματα θα σε κρατήσουν σε άνεση σε διαφορετικές συνθήκες.

Κράνος:

Το κράνος είναι απαραίτητο στοιχειό και δίχως αυτό δεν μπορείς να ακολουθήσεις την υπόλοιπη ομάδα.

Σαμπρέλες και εργαλεία:

Εφεδρικές σαμπρέλες σε περίπτωση που έχεις ένα απρόοπτο, και βασικά εργαλεία επισκευής είναι απαραίτητα. Εάν όχι, μπορείς να βασιστείς στους οδηγούς μας όπου ενδέχεται να υπάρχει κάποιο έξτρα αντίτιμο.

Ποδήλατο:

Έλεγξε και οργάνωσε το ποδήλατό σου προτού ξεκινήσεις για το Camp, ώστε να είναι σε καλή κατάσταση λειτουργίας και να είσαι έτοιμος για όλες τις επιτυχίες. Είναι σημαντικό να μην αντιμετωπίσεις από δική σου αφέλεια κάποιο τεχνικό θέμα όπου θα επιβαρύνει όλο το group.

el